top of page

Våra värderingar

ENKELHET

Vi får bitarna att falla på plats genom ett problemlösande helhetstänk och

tydlig kommunikation. Med en strukturerad och lösningsorienterad kommunikation ger vi varandra rätt förutsättningar att växa tillsammans.  

HÅLLBARHET

En hållbar morgondag börjar idag. De flesta pratar om hållbarhet, vi lever det. Vi har ett hållbarhetstänk genom hela processen. Från början till slut. 

Above and beyond, det är inte bara ett motto. Det är något vi strävar efter att erbjuda i allt vi gör. Från planering till genomförande, och uppföljning. Vi är med dig hela vägen för att försäkra det bästa resultatet.

KVALITETSÄKERT

Enviment grundades 2017 med drivkraften att sätta en ny standard inom bygg, el- och installationsbranschen för att snabbt expandera till att investera och bidra i projekt som står för stommen av Sveriges infrastruktur.

 

Fokuset framåt ligger i att bidra till hållbart producerad energi och energilagring, från enskild privatperson till större företag. 

Vi bedriver el- och installationsprojekt inom de flesta områden med smarta, hållbara och paketerade energibesparande lösningar för en mer hållbar morgondag.

Tillsammans med våra samarbetspartners skapar vi ett hållbarare samhälle, ett hållbarare Sverige och en hållbarare framtid.

Vår historia

Intresserad av att jobba med oss eller av våra produkter?

Hör av dig till oss idag så återkommer vi inom kort

bottom of page