top of page

Energilagring

Det perfekta komplementet till dina solceller för att optimera din energianvändning och spara pengar med effektutjämning.

Om din fastighet har höga effekttoppar kan du dra nytta av effektutjämning och samtidigt minska din kostnader. Genom att jämna ut ditt energiförbrukningsmönster kan du undvika de mest kostsamma perioderna och därmed spara betydande pengar varje månad.

Electric Car Charging Station

Din egna el

Med energilagring kan du effektivt minska dina eltoppar och spara din egenproducerade överskottsel som du kan använda exakt när du behöver den.

 

Dessutom har du möjlighet att tjäna pengar genom att sälja överskottsel till elbolaget.

Electric Car Charger

Skydd mot höga elpriser

Elbehovet ökar konstant, samtidigt som allt fler använder solenergi, vilket elbolagen har svårt att kontrollera. För att hantera samhällets el-behov behöver elbolagen komplettera med extra kraft från andra källor.

I kombination med solpaneler ökar du din självförsörjandegrad betydligt, vilket gör att du kan dra nytta av ännu mer av din egenproducerade el.

Solar Panels on Roof

Bli självförsörjande

Elbolagen är därför intresserade av att hitta mer miljövänliga alternativ för reservkraft. Detta är där din lagrade energi kommer in i bilden. Många elbolag är villiga att köpa överskottsel från ditt lager, vilket fungerar som ett pålitligt reservkraftslager för dem.

Ta kontroll över din elanvändning och dra fördel av energilagring. Du kan tjäna pengar samtidigt som du hjälper till att stabilisera elnätet.

Electric Car Battery Charging
Solar Panel Home

Komplementera med solceller

Tillsammans med en lokal samarbetspartner tillgodoser vi hus och anläggningar runt om i Sverige med solpaneler, energilagring, och smarta laddboxar till elbilar. Tillsammans gör vi en positiv skillnad för miljön och vår planets framtid.

Vi är med dig från start till slut.  Från första samtal, till planering, installation och uppföljning. Din kundnöjdhet är vårt huvudfokus.

Ta kontroll över din elanvändning och dra fördel av energilagring. Du kan tjäna pengar samtidigt som du hjälper till att stabilisera elnätet.

Hör av dig till oss idag så tar vi tag i ditt ärende direkt.

bottom of page